lauantai 31. lokakuuta 2009

Karjalainen kirjoitti 30.10.2009 näin:

Nurmeksen poliisi kaipaa lisätietoja epäilyttävästä ovisilmän asentajasta.
Mies oli asentanut ilman ennakkolupaa ovisilmän ulko-oveen ja pyytänyt sen jälkeen asukkaalta maksun työstään. Mies ei ollut esitellyt itseään eikä hän ollut kertonut edustamaansa yritystä.


Menikö tapaus siis jotenkin tällä tavoin: Mies tulee ovelle, soittaa ovikelloa ja rupeaa poraamaan oveen reikää, lyö sitten toisella kädellä valmiiseen reikään ovisilmän ja toisella asukkaalle laskun?

Väärennetyistä laskuista ja tilaamatta lähetetyistä tavaroista kuulee, mutta tämä on siitä erikoinen tapaus, että tyyppi on itse pistänyt henkilökohtaista työaikaansa likoon. Mitä mahtaa tämän hepun liiketoimintasuunnitelmassa lukea? "Yrityksen visio: Ainakin yksi ovisilmä jokaisessa ovessa."
"Riskit: asiakas ei välttämättä suostu maksamaan tilaamatta asennettua ovisilmää, varsinkaan jos ovessa on ennestään jo kolme."
"Markkinointi: ei tarvita, kierretään ovelta ovelle ja asennellaan ovisilmiä."

Vai oliko kenties kysymyksessä joku raukka, joka on voittanut arvonnasta puoli miljoonaa ovisilmää, ei saa niitä myydyksi eikä varastoiduksi mihinkään (edes lupaamalla ilmaisen asennuksen), ja on nyt suivaantuneena lähtenyt jakelemaan niitä satunnaisiin asuntoihin, halusi asiakas tai ei?

Uteliaat tahtovat tietää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti